10.1.2011

Sinebrychoff Suklainen tumma lager 4,7%
Tämmöinen juoma osui Macen silmään marketissa käydessä joulun alla. Suklaaolut tuntui suht kiehtovalta ajatukselta, joten pikkupullo lähti kotiin. Testaus suoritettiin Lacen kanssa, jonka saattaa toisinaan yllättää jopa äkillinen suklaan himo.

Kaadettiin lasiin ja maistettiin. Juomassa on täyteläinen hyvän tumman lagerin maku, mutta mitään suklaaseen vivahtavaakaan ei kaksikko pystynyt mausta esiin taikomaan. Ei sen puoleen hajustakaan. No tämäpä olikin ihme juomaa, totesi Mace katkerana. Sitä voi näköjään tyynesti laittaa etikettiin mitä vaan ja huijata ostavaa asiakasta. No, parivaljakon kova osa on toimia ennakkotestaajina, jotta tuhannet muut voisivat edeltä käsin välttää tällaiset makujen meren karikot. ”Mace ja Lace – hyvän maun esimaistelijat!” olkoon tunnuslauseemme.

Niin, onhan tässä oluessa kaunis väri ja makukin on ihan ok. Jos kuitenkin haluat suklaaolutta, niin ei kannata vaivautua. Jos taas mielessäsi on tasapainoinen ja helposti juotava tumma lager, niin siihen tarpeeseen tämä ”Suklainen” vastaa.

Pettynyt Lace alkoi vaatia oikeaa suklaata, joten kaapista oli kaivettava riisisuklaapaketti pahimpaan hätään.


4 kommenttia:

 1. Samaa tuumin itsekin kun tuota "muka-suklaata" maistoin. Ihan tavallista tummempaa lageria mutta suklaasta ei ole tietoakaan...jos ei etiketissä niin lukisi niin eipä olisi tullut mieleen.

  VastaaPoista
 2. Ehkä tuo kauniin ruskea väri onkin se oluen "suklaisuus"? ;-p

  VastaaPoista
 3. minä kyllä maistoin suklaan mutta se oli sellanen purkkisuklaajuoman maku, ei sellanen mitä yleensä suklaa bisseissä maistuu. tyyliin se soijasuklaa juoma jota tytöt juo

  VastaaPoista
 4. Aleksi, meillä on varmaan sitten vielä makunystyröissä hiomista. Pitää maistaa uudelleen ja pitää mielessä tuo purkkisuklaajuoman maku. Luulen että tiedän tasan tarkkaan millaista makua tarkoitat.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.