16.1.2011

Golden Cap Move Light ananas-päärynäsiideri 4,7%Mace sai virallisen luvan testata tämän siiderin yksin, koska Lacen mielestä juoma oli “liian tyttömäinen”. Mace mietti hetken asiaan liittyvää ristiriitaa tai sanomaa, mutta päätti sitten, Turo’s Hevi Geen sanoja toistellen, että ”helmeilevää kultakorkkista , hän nauttii ilman morkkista”. Jonkun on testattava ne tyttömäisetkin.

Golden Cap -pullosta tunkee nenään melko voimakas esanssinen ananaksenhaju, jonka alta ui esiin päärynälimsan aromi. Periaatteessa hyvä tuoksu, mutta makeudessa on jotain, mikä pidemmän päälle saa nyrpistämään nenää. Juoma ei käytännössä vaahtoa, ja on vaalean kellertävää ja poreilevaa.

Maku on melko lattea, ananaksinen toki ja sakariinimakea. Alkoholia ei havaitse. Juu, tyttöjuomaa on, ja vahvasti. Tahmea ketto jää kitalakeen. Mace on ananaksen ystävä sinänsä, mutta jokin juomassa tökkii aika tavalla. Ehkä se on tuo tekomakeus: Mace ei käytä light-juomia (toisin kuin Lace, joka lienee syntynyt Pepsi Max-pullo kourassa).

Ei tämmöistä kyllä toista kertaa juo raavas mies. Vaikka vähän kikatuttaisikin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.