7.1.2011

Rekorderlig Raparperi-mansikka päärynäsiideri 4,5%




Tuttu markettisiiderimerkki täytyi myös testata. Jostain syystä lähiaikoina on Mace valinnut hyllystä mansikka-aromisia juomia, vaikka ei ole ollenkaan mansikkaihmisiä. Tämä juoman pohjana on käytetty sekä omena-, että päärynäviiniä, eikä ainakaan tuoteselosteesta löytynyt raparperia lainkaan. Kaipa raparperi on mukana vain aromina sitten.

Siiderin väri on vaaleanpunainen, ja se tuoksuu mansikalta. Lacen mukaan ei tuoksu miltään, mutta hän ottikin tämän testauksen ehkäpä turhan kevyesti juomalla puoli lasillista tietokoneen ääressä, omien sanojensa mukaan, ”ehtimättä ajattelemaan mitään”. Tästä hän myöhemmin päätteli, että siiderin täytyi olla siedettävän makuista.

Mace paneutui aistinvaraiseen tutkiskeluun syvällisemmin, ja havaitsi Rekorderligissa hennon, melko luonnollisen mansikan maun. Juoma on melko makea olematta mitenkään ällö, joten se teki aika hyvin kauppansa myös Macelle. Raparperia ei kyllä mausta löydetty sen helpommin kuin tuoteselosteestakaan.

Loppukaneetiksi Mace kirjoitti: ”Yllättävän ok mansikkajuomaksi. Meni raskaan päivän jälkeen hattuun.” Tästä ei nyt tietenkään pidä vetää sellaisia johtopäätöksiä, että hattuunmeno toisi juomille sinänsä mitään bonuspisteitä. Tietenkään. Ihan eri asioista oli kyse tässä.

6 kommenttia:

  1. Noi kaks lasia vaalenapunaisissa juomissaan on aika romantilliset <3

    VastaaPoista
  2. Ja edellisen kommenttini vahvistussanaksi tuli "balls". Joo, menen maate täältä hihittelemästä :)

    VastaaPoista
  3. Mace8.1.11

    Niinhän meillä aina =)

    VastaaPoista
  4. Anonyymi31.3.11

    Huh, tää oli kamalaa musta.. makeaa!

    VastaaPoista
  5. mace1.4.11

    On se makeaa, mutta meistä ei mitään ylikamalaa. Tosin emme ehkä ole mitään hyvän maun messiaita kylläkään=)

    VastaaPoista
  6. Pidämme kiinni lupauksestamme: Hyvää makua kaihtaen. Mutta mielipide, se meiltä toki löytyy aina.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.