5.1.2011

Mufloni Huurupukki 4,5%



Tumma, porilaisen pikkupanimon lager löytyi reissulta Vanhaan Raumaan. Nimi huvitti Macea suuresti, samoin etiketin "muakas" kirjoitusvirhe, joten kyllähän olut testata piti, vaikka hintaa olikin riittävästi. Odotuksena oli melko räväkkä tuplapukki-henkinen makukokemus, vaikka prosentteja olikin vain markettitasoisesti.


No, oliko pukissa potkua? Juoma on jotenkin ”paksunoloinen”, vähävaahtoinen ja samean tumman ruskea. Voimakas mämminen, makea tuoksu. Maku voimakkaasti humaloitu, suht kevyt jälkikitkeryys jää nieluun IPA-maisesti pitkäksi aikaa. Tuoksu lupaa pehmeämpää makua, mutta juoma on kuitenkin kitkerämpi kuin esim. aiemmin testattu Eggenberg, jonka aromista voi havaita muistumia. Huurupukin etiketti mainostaa juomaa kevyeksi, mutta tällaista mielikuvaa ei Kaksikko saanut.

Kyllä tässä silti yritystä on. Mufloni Huurupukki on hyvin epäsuomalainen olut, ja Mace joi lasinsa hitaasti, makustellen, loppuun. Lace jäi pohdiskelemaan, minkä ruuan kanssa tätä tarjoaisi, mutta lopputulos ei muistiinpanoihin jäänyt.

1 kommentti:

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.