16.11.2010

Kun olutta on liikaa

Kaikkea oluttahan ei ole pakko nauttia suoraan kurkusta alas. Aiemmin jo testattua Murphy'siä lojui nurkissa vielä tölkki, jonka Lace päätti hyödyntää ruuanlaitossa, Macen haikeasta katseesta huolimatta. Tuo vanha loppasuuhan olisi kevyesti kumonnut koko tölkin niine hyvineen.

Mitään suuria gourmet-elämyksiä Lace ei tapansa mukaan tavoitellut, vain hyvää ja tavallista perusruokaa. Pakastimesta löytyi puolisen kiloa Pirkan riistakäristystä.

Pannulle sipulia, pekonia ja riistakäristystä. Kun aineksia oli sopivasti käristelty ja lisätty joukkoon suolaa ja timjamia, Lace lorautti pannulle puoli litraa tummaa olutta. "Ai siihen meni siis ihan kaikki?" kysyi Mace katsellessaan pannulla porisevaa sunnuntailounasta.

Samaan aikaan muhivat juurekset uunissa: punajuurta, lanttua, palsternakkaa ja sipulia, seuranaan tilkka öljyä ja muutama timjaminoksa.



Ruokapöydästä poistui kylläinen ja tyytyväinen pariskunta.

















Hieman myöhemmin nautittiin jälkiruuaksi suklaamoussea. Mistä tietää, että nainen rakastaa miestä? Siitä, että nainen valmistaa suklaamoussen käsin vatkaten.

1 kommentti:

  1. Aaaah,näyttää herkulliselta!
    Mies tekee (silloin kun tekee) melkein kaikki soosit tummaan olueen - maukasta!! Käyttää sitä myös marinointiliemenä...

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.