9.11.2010

Karlens Gold Long Drink 4,7%



Taas valittiin juoma sillä meiningillä, että nyt on karmiva makuelämys edessä ja saadaan revitellä arvostelussa oikein kunnolla. Energiajuomalonkkua? Ainakin purkki näyttää kovin ”energiseltä” kullanhohtoisena kiiltäessään. Tuoteselosteesta voidaan kuitenkin havaita, että juoma pohjautuu omenaviiniin, ja mahdolliset muut vivahteet on lisätty enemmän tai vähemmän epäluonnollisin aromein. Mitään tauriineja sun muita hömpötyksiä ei tässä juomassa ole, joten energisyys lähtee pelkästään alkoholista ja mahdollisesta hyvästä seurasta.

Tölkki avataan ja nuuhkaistaan. Kyllä, energiajuoman tyypillinen, vaikeasti kuvailtava tuoksu leviää aistimiin. Lasiin kaadettaessa Karlens poreilee hieman, mutta ei vaahtoa käytännössä lainkaan. Väri on vaaleankellertävä. Ja maku? Se on enemmänkin Pommac-henkinen kuin energiajuomasta muistuttava, ei lainkaan niin väkevä. Hyvin makea, ja, pakko myöntää, periaatteessa ihan hyvä. Eipä ihme jos nuoriso diggaa. Entinen nuori alkaa kuitenkin pohtia, joisiko tällaista koko iltaa, kuten joskus tulee olutta juotua (niin, siis hyvin erityisestä syystä…)? Hiukkasen eppäilen.

Karlensin long drink-jäljitelmä tuli siemaistua nopeasti ja se jätti suuhun tahmean fiiliksen ja vatsaan jotenkin epämääräisen olon yllättävästi. Mutta maku on kyllä ihan ok, jos ei halua laadulla snobbailla. Paljon kamalampaa odotettiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.