20.11.2010

Upcider Jouluomena 4,7%




Toistamiseen talouden Upcider-lasit pääsivät juuri oikeaan käyttöönsä. Pikaisella kauppareissulla Lace nappasi mukaan välipalasiiderin. Tarkoitus oli ostaa Rakkauden talossakin maisteltua Glögisiideriä, mutta sitä ei valikoimissa valitettavasti ollut, kuten ei myöskään vaniljamanteli-siideriä (jota Mace odotteli vesi kielellä...tai ehkä ei=) ).

Erityisesti Lace suhtautuu erittäin varauksellisesti kotimaisiin siidereihin. Macenkin mielestä ne ovat yleensä teinijuomia: makeita ja esanssisia. Jouluomena-siideri lupaa aitoa makua luonnosta ja ripauksen joulun ja tammitynnyrin aromeita, mihin kaikennähnyt parivaljakkomme suhtautui ilottomasti hymähdellen.

Mutta kerrankin Lace yllättyy totaalisesti. Tämähän on hyvää siideriä! Omenan maku on todella vahva ja kuivuus on kohdallaan. Omenan maku ei ole mitään makeaa esanssiomenaa vaan vahvaa ja kirpeänhapanta. Macen mielestä siideri on jopa turhankin paljon aikuiseen makuun eli jo liiankin kuivaa, mutta kyllähän se tiedetään, kumpi tässä taloudessa on aikuisempi - ainakin iän perusteella.

Mutta ne joulun ja tammitynnyrin aromit? Ne jäivät mysteeriksi, vaan mitäpä tuosta, kun maku muuten on hyvä.

3 kommenttia:

  1. Ah, yllättävää - itse pidin tätä esanssisen makuisena. Mutta sanottakoon kuitenkin, etten ole mikään siidereiden asiantuntija - varsinkin kun omenasiidereitä koitan vältellä viimeiseen asti. Vaan mitä sitä ei maistaisi, jos mainoslauseissa joulu mainitaan? No, lipeäkalaa en enää syö, se oli lapsuuden pakollinen jouluohjelmanumero - onneksi tällä iällä voi jo itse päättää...

    VastaaPoista
  2. No emme kai mekään mitään asiantuntijoita ole. Ja toisaalta: jokainen on oman siiderinsä asiantuntija ;)
    Toivottavasti tässä vielä päästään glögisiideriäkin maistamaan ennen joulua.

    VastaaPoista
  3. Hei Lace, kiitos vierailustasi. :) Toivottavasti tulin oikeaan paikkaan vastavierailulle. Linkissäsi oli pieni virhe jonka taisin selvittää... :D

    Vastasin jo blogissani, mutta kerronpa tässäkin

    Eli teet ihan vaan kaksi langankiertoa peräkkäin puikolle. Sitten nurjalla neulot toisen langankierron nurin ja seuraavan oikein tai päinvastoin, järjestyksellä ei ole väliä.

    T. Anne

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.