4.1.2012

Kopparberg Mansikka siideri 4,5%




Mansikkajuomat eivät ole koskaan kuuluneet Macen suosikkeihin, mutta kun marketista pitää jo suurennuslasilla kaivaa vielä testaamattomia aineita, ja parin edellisen Kopparbergin suht positiiviset tunnelmat ovat vielä muistissa, hän koppaa juoman koriin ja kotiin. Lace saapuu sopivasti tiluksille jakamaan elämyksen.

Purkista tunkee todella ätläkkä puutarhamansikan haju, ja värikin on sitä itseään, eli mansikanpunaista. Ensikulaus tuottaa irvistyksen ja lauseen "äääh, tää on kyllä liian makeaa". Maku on erittäin sokerinen, mutta toisaalta luonnollisen ja aidon mansikan makuinen. Siitä pisteet. "Mansikkaisuus yllätti positiivisesti", aprikoi Lacekin. Tämä siitä huolimatta, että myöhemmin huomataan etiketistä juoman sisältävän mansikan lisäksi lime-esanssia ja seljamehua. Vipuun mentiin.

Kopparbergit on yleensäkin havaittu laadukkaiksi, jos kohta ylimakeiksi market-siidereiksi. Jopa dry:na myytävät ovat paremminkin makeaan taipuvia kuin kuivia. Joten: Kopparberg Mansikka on mansikan makua ja makeutta rakastaville oiva juoma, mutta muiden kannattaa testata ensin pieni erä.

6 kommenttia:

  1. Anonyymi7.1.12

    Heissan! Teidän kannattaisi lisätä blogiinne se hakukenttä tuohon sivuun, olisi helpompi etsiä jos haluaa jotain tiettyä juomaa metsästää! :) Myös tagit (eli siis nämä tunnisteet, kuten makutesti, mansikka, siideri, ätläkät) olisi kiva saada tuonne sivuun listaksi että voisi avata esimerkiksi listan kaikista testaamistanne siidereistä :)

    Tää on ihan loistava blogi-idea, seurailen tätä innolla!

    Ollaan tätä aina porukalla selailtu ennen illanviettoja ku ollaan mietitty mitä seuraavaksi vois maistaa, kiitos tästä! :D Monesti on löytynyt uutta ja mielenkiintoista testattavaa.

    Terveisin porukka parikymppisiä juhlijoita Pohjanmaalta :D

    VastaaPoista
  2. Mace8.1.12

    Olemme suorastaan hämmentyneitä tällaisesta kehumisesta... ehkäpä pian blogimme nousee Bloggerin suosio-listalla jopa 250 paremmalle puolelle=)
    Kiitoksia neuvoista, pitääpä tutkiskella, miten asetukset laitetaan. Tosin nuo tägit ovat meillä toisinaan hieman epä-informatiivisia...
    Mutta eikö tuolta yläreunan hakukentästä ainakin pääse haluamaansa juomaan käsiksi? Mulla ainakin toimii...testasin äsken=)

    VastaaPoista
  3. Anonyymi8.1.12

    Kappas, eipäs olla tuota huomattukaan :D kiitoksia paljon :) Voisitteko testata seuraavaksi vaikka näitä, meillä on näihin ennakkoluuloja joten olisi kiva tietää näistä arvostelua :D

    http://alko.fi/tuotteet/fi/327037
    http://alko.fi/tuotteet/hakutulos
    ^en oo varma toimiiko tuo toinen linkki, mutta siis ne helmeilevät hedelmäviinit :)

    Hyvää talvea teille!

    VastaaPoista
  4. Nuo viinit ja sen sellaiset eivät ole ihan kaksikon syvintä osaamisaluetta. On helpompaa (ja vähemmän humalluttavaa) juoda puoliksi olut tai siideri kuin pullollinen viiniä. Mutta entäs kun teitä kerran on siellä isompi porukka, jospa te aloittaisitte blogin, jossa isommalla joukolla testataan vähän isompia pulloja? Ettei me ihan vallan alkoholisoiduta.

    VastaaPoista
  5. Anonyymi9.1.12

    Hahhah, hyvä pointti muuten. Toisaalta tuo voisi olla ihan hyväkin idea, mutta meillä kun tuo juominen on enemmänkin humalahakuista (köhköh..) niin arvostelut saattaisivat olla tämäntapaisia: ''ihan jees perusviina, arvosanaksi neljä tähteä koska keskivertokänni'' .. :D

    VastaaPoista
  6. Lace9.1.12

    Toki voisimme arvioida hinta-humala -suhdetta, mutta heittäydymme niin harvoin humalahakuisiksi, ettei siitäkään olisi mitään iloa. Sitä paitsi, Lace alkaa olla jo niin heikko vanhus, että hänellä kihahtaa hattuun joskus jo se puolikas pullokin.

    Mutta sen voi kertoa, että Henry Westonin hintahumala-suhde on hyvä, sen Lace oppi nuorisolta yhtenä juhannuksena.

    Kannustamme teitä bloggaamiseen, ihan hyvää arviointiahan tuokin olisi ;))

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.