10.1.2012

Olvi Harkko 4,6%No niin, näitähän piisaa. Taas kerran Olvilta uusi olut, tällä kertaa vain pintin tölkissä löytyvä juoma, jonka laatua ei selitetä mitenkään. Onpahan vain olutta.

Juoman testasi yhden hengen testiporukka, koostuen Macesta. Kevyesti ”kukkaishumalainen” tai hedelmäinen miellyttävä tuoksu kohoaa lasista, jossa on hyvin vaaleaa ja kirkasta, runsaasti vaahtoavaa juomaa. Vaahto kuitenkin laskee ja häviää nopeasti.

Maku on kyllä hyvä, ei voi mitään (sikäli kun nyt haluaisikaan voida). Olisiko tämä nyt taas niitä Münchener-tyyppisiä oluita, tuumii Mace, mutta muistelee näiden olevan kyllä vahvemman värisiä, vaikka varsinkin tuoksu on muistikuvissa yhtenevä. Hän päätyykin päättelemään Harkon olevan näitä ”gold”-tyylisiä kirkkaita ja ”liukkaita” lagereita, mihin tölkkikin olemuksellaan viittaa, nimestä puhumattakaan. Itse asiassa. (Mace ei ole mikään tyhmä jätkä)

No siis… Harkko on aromikasta lageria, jota ainakin Mace juo mielellään, eikä keksi pahaa sanottavaa. Ei suomalaisen bulkkilagerin makuinen, vaan muistikuvissa häivähti Nikolain Vuosiolut 2011. Hyvä, runsas maku, raikas juoma ja vielä nättiäkin.

1 kommentti:

  1. Sä vaan yksin testaat kaikkee kivaa ja hyvää... Mun pitäis saada kans Harkkoa koska mä oon niin kultainen ;)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.