20.1.2012

Kopparberg Cranberry 4,5% Extra Dry - online

Tunnettu tosiasiahan on, että kaksikosta Mace on se, joka useammin testailee juomia ihan itsekseenkin, tuo vanha loppasuu. Vaan osaa sitä Lacekin. Perjantai-illan ratoksi Lace osti lähikaupasta tölkin Kopparbergiä muistellen hämärästi että ei kai tätä ole vielä testattu. Niin kuin ei olekaan. Tänään siis Lace juo ja ihan yksin koko tölkin! Vanha nainen hunningolla.

Mace on myös se, joka huolehtii blogin tyylikkäistä kuvista ja siitä, että jokaisessa postauksessa sellainen on. Vaan tänään ei ole, koska Lace ei jaksa kaivaa edes kännykkää esille ottaakseen kuvan. Googlatkaa, jos kuvaa kaipaatte :)

Karpalosiideriin valinta kohdistui myös siksi, että irlantilainen Cranberries soittaa ja laulaa ihan mukavaa musiikkia. Mutta siis tässä piti kai arvioida itse juomaa.

Ensinnäkin pisteet kuivuudesta. Ei tämä nyt ehkä extra dry ole, ei ainakaan Lacen asteikolla, mutta reilusti kuivaa eikä mitään tyttösiideriä. Väristä ei ole mitään hajua koska juoma menee parhaillaan alas suoraan tölkistä. Mutta se karpalo. Fizzin vastaavasta totesimme, että siitä on kirpeä karpalon maku. Kopparberg tuo mieleen ennemminkin kirsikan maun. Tai kirsikkaesanssin. Jotenkin vähän tunkkainen maku, karpalon kirpeys ja raikkaus jää puuttumaan. Kyllä tätä juo, eikä tarvitse edes vastentahtoisesti juoda, mutta ihan sitä ei tölkistä löydy mitä siitä oletti löytävänsä.

Lace päättää online-raporttinsa tähän ja kumoaa kaksin käsin tölkinloput kurkkuunsa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.