15.1.2012

Hooky Gold 4,2%Englantilainen, ei ihan joka marketista löytyvä olut testattiin yhteistuumin tv:n katselun lomassa. Juoma on hiukan sameata ja väriltään oranssinkeltaista. Tuoksu on hyvä, ”kukkea” ja hedelmäinen. Etiketissä on viisiportaisella asteikolla arvioitu juoman kitkeryydeksi 3/5, ja jos tähän uskomme, pitää todeta normaalien suomi-lagereiden olevan luokkaa 1-2, jos kitkeryydestä puhutaan. Selvästi nimittäin Hookyssa oli kitkerähkö maku, joka kertyi jonkin verran kurkkuun myös jälkimauksi. Ei nyt mikään pistävä elämys silti, ja toisaalta monet pitävät nimenomaan voimakkaasti humaloiduista oluista.

Mutta me ei jotenkin tykätty tästä. Ei se kitkeryyskään, mutta joku maussa tökki, vaikka juoma raikasta onkin. Etiketissä makua kehutaan hedelmäisen kirpeäksi, ja sellainen se kaiketi olikin. Lace ei tykännyt yhtään ja jätti lasinsa puoliksi juomatta, mikä on vanhalle loppusuulle harvinaista. Mace kyllä kippasi Lacenkin osuuden avuliaasti, mutta eipä Hooky saanut häntäkään koukkuun.

Ja vaikka tämänkin juoman nimessä on Gold, niin se ei ole lainkaan sukua tyylillisesti esim edelliselle Olvin Harkolle. Mutta palkintoja sekin vaan voittanut on, joten mitä me olemme tuomitsemaan? Joku tykkää. Testaa itse.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.