27.12.2011

Young's Double Chocolate Stout 5,2%Macen seuraava alkolöytö oli suklaan makuista stouttia Brittein saarilta. Etiketti retostelee, että maku on silkkaa ylellisyyttä. No, sehän nähdään.

Juoma on lähes mustaa, ja siinä on paksuhko ruskea vaahto, joka ei ole kovin kestävä. Tuoksussa on vähän kahvia. ”Tää on ihan hyvää, tosin sitä suklaata en löydä”, sanoo Lace. Mace kuvittelee kuitenkin hyvinkin löytävänsä tumman, ”kitkerähkön” kaakaon/suklaan aromin. Maku siis ei ole millään muotoa makea, vaan kahvi-/kaakaopapumainen. Kuitenkin pehmeä ja melkoisen hyväkin.

Lace oli juuri ennen juoman nauttimista syönyt suurta herkkuaan jääsuklaata, ja ehkäpä tämän ylimakean elämyksen vuoksi ei stoutin luonnonsuklaan maku erottunut. Mutta ” kyl se hyvvää on”, siitä huolimatta. Jollei nyt ihan ylellisen hyvää sentään.

1 kommentti:

  1. Oliko tänä vuonna poikkeuksellisen vähän jouluoluita tarjolla? En löytänyt kovin montaa lähikaupasta ja täältäkin niitä löytämättä pollailin?
    No, uudenvuodensaunaan saatiin sentään 2011 vuosioluet, 2012 oli loppunut. Mutta viime vuoden puolella sitä saunottiinkin...
    Kuohuvaista Uutta Vuotta!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.