17.1.2012

Corona Extra 4,6%Koska parivaljakko testaa aina kerralla useamman juoman, pitäen tämän jälkeen ansaittua maksanlepytystaukoa, on tämänkin meksikolaisoluen nautiskelu tapahtunut jo uuden vuoden karkeloiden aikana. Juoma on saman tehtaan tuotoksia kuin joskus muinoin testattu Modelo, ja sen tiedettiin olevan melko mautonta, jos kohta harmitonta juomaa. Juoma valittiin meksikolaisperäisen ruuan palanpainikkeeksi. Lace oli nimittäin valmistanut herkullisia quesadilloja (Macen mielestä tortilloja, mutta Lace halusi tämän erheellisen näkemyksen oikaista.. ne olivat siis quesadilloja…hyviä joka tapauksessa), joita Mace vielä terästi annoksella jalapenoa.

Ja hyvinhän Corona tulisen ruuan taltuttajaksi sopikin. Juoma tosiaan on hyvin vaaleaa, ja se sisältää ohran lisäksi maissia ja riisiä. Macen yskiessä turkinpippuriensa armoilla Corona lievitti elämystä raikkaudellaan. Hyvä ja harmiton janojuoma, jota on helppo juoda, muttei ole kuitenkaan täysin mitätön.

Sitä paitsi Lacen mukaan juoma ”Pitää hyvällä tuulella, ei tuu äkänen olo”, joten tässäkin mielessä se sopii iltapalan harmonian pysyttäjäksi.

2 kommenttia:

  1. Nimetön17.1.12

    Hei! Voisitteko testata / oletteko jo testanneet Olvin Kultalonkeroa? Kiitos :)

    VastaaPoista
  2. Karlensin kultaista on testattu http://amazdaze.blogspot.com/search/label/lonkut mutta Olvi pitää laittaa listalle. Lonkerothan eivät kuulu mielenkiintomme ydinalueeseen, mutta toisaalta me vanhat loppasuut juomme melkein mitä vaan.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.