30.1.2012

Olvi Kultalonkero 4,7%



Blogimme on erittäin interaktiivinen, ja koska pyrimme täyttämään vähäisen lukijakuntamme omituisimmatkin oikut, oli seuraava testi pakko tehdä. Lukijamme toivoi, jostain kumman syystä, meidän testaavan Olvin Kultalonkeron, ja Lace luovutti armollisesti testivastuun Macelle. Mace epäili, ettei juoma nouse hänen suosikkilistalleen, mutta suostui kuitenkin testaukseen.

Eli tämä on energiajuoman makuista lonkkua, joka lienee suunniteltu kaikkein nuorimmille alkoholinkuluttajille. Mace, joka edustaa jo hieman varttuneempaa polvea (vaikka onkin henkisesti hyvinsäilynyt), juo energiajuomia noin 5 kertaa vuodessa, eikä silloinkaan maun vuoksi, vaan pysyäkseen hereillä pitkällä automatkalla.

Juoma on hyvin vaaleankellertävää ja vaahdotonta. Tuttu energiajuoman vaikeasti kuvailtava tuoksu leijuu tölkistä, mutta laimenee hieman lasissa. Maku on hyvin makea ja tahmainen; yhtä aikaa suuta kuivaava ja limainen. Tahmeaa limaa kertyy suuhun ja kurkkuun. Maku on energiajuoman, ja alkoholia ei havaitse.

Mitä tästä nyt sitten sanoisi? Nuoriso varmaan tykkää, ja kyllä tätä Macekin tölkillisen alas sai. Toisesta hän ei kyllä mene sanomaan mitään. Lisäksi alkoi närästämään ja pää särkemään, mihin aikaisemmin on kyennyt vain VK Kick. Ei ole mun juoma, toteaa testiryhmäläisemme päätään pidellen.

1 kommentti:

  1. Anonyymi30.1.12

    voi, kiitoksia tuhannesti toiveen toteuttamisesta! :) ilostuin suuresti kun huomasin että olitte nähneet vaivaa ja testanneet tätä :)

    itse pidän energiajuomien mausta (monet pitää mua hulluna..), joten ilmeisesti sitten tämäkin voisi upota muhun :D

    kiitoksia vielä, ja ihan mahtava tämä teidän blogi! ja vieläpä, kun päivittelette tätä tarpeeksi usein. :)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.