28.2.2013

Peroni Nastro Azzurro 5,1%
Alkosta löytyi myös italialainen vaalea lager, joka sisältää ohran lisäksi maissia. Näillä spekseillä odotettiin etukäteen melko mautonta, jos kohta raikasta elämystä ja ihan just sellainen elämys saatiinkin.

Juomassa on runsas vaahto ja herkullinen perusoluen tuoksu. Maku on kevyt, melko mauton. Tasapainoinen ilman häiritseviä vivahteita, mutta eipä paljon mitään muutakaan, mihin kiinni tarttua. Juoma ei edes kummemmin puraissut, mutta se saattoi johtua lavuaarijäähdytyksen riittämättömyydestä (tulppa vuosi).

Mieleenpainumaton, aromiton olut, joka ehkä Italian helteissä tekee kauppansa, mutta ei sen vuoksi kannata Alkoon vaivautua.

3 kommenttia:

 1. Moikka! Otan nyt ihan kommentoimalla yhteyttä kun en sähköpostiosoitettakaan täältä löytänyt.. Olet osallistunut tuohon rumasukka-juttuun mukaan ilmeisesti.. Tässä pikku hiljaa olisi tarkoitus niitä alkaa kutoa, ja kyselenkin minkä kokoiselle jalalle niitä alkaisin tekemään? Sinä kun parikseni siinä valikoiduit =)

  VastaaPoista
 2. Lace6.3.13

  Moi!
  Laitoin mielestäni sähköpostia siihen osoitteeseen jonka löydin blogistasi. Oli jo mielessä ruveta huhuilemaan, minne lie postin kadonnut. Sama kysymys mulla että mikä on jalan koko? Mulla siis 39/40.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voihan mahoton, ei ole kyllä tullut perille! Mihin lie jäänyt matkan varrelle.. Samoilla jalan koilla mennään täälläkin! Eli helpolla pääsee ainakin oikean koon tekemisessä! :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.