16.2.2013

Nobelaner Lime Cut 4,7%
No onpa taas fiksu uudistus tullut tähän Bloggerin kuvanlisäykseen. Kuvan sijaintia (oikealle, vasemmalle, keskelle) ei näköjään saa enää valittua, vaan kuva tulee typerästi tuohon, mihin se typerästi tuli. Pitääkö tässä alkaa html:ää opettelemaan? Joten älkää mulle valittako, jos on entistäkin tyhmemmän näköinen blogisivu. Ja hidaskin tää on kuin mummon modeemi.

Ja varsinaiseen asiaan: Tuborgin limeoluen vanavedessä markkinoille ratsastaa Lidlin Nobelaner. Tämä repäisykorkilla varustettu ”limenmakuinen täysmallasolut” on valmistettu Suomessa. Juoma on hyvin vaaleaa eikä juuri vaahtoa.

Tuoksu on jännä, levyesti pistävä, lähes salmiakin mieleen tuova odööri. Maistettiin mielenkiinnolla.. ja petyttiin: "Höh… no joo…”, Mace murahtaa tympääntyneesti . Maku on omituisen laiha, edelleen hiukan salmiakkisen vivahduksen mieleen tuova. Pitäisikö tämän muistuttaa limeä?

Humala ei maistu lainkaan, eikä aromi ole erityisen täysmallaksinen tai oluinen ylipäätään. Raikastahan tämä on ja kevyttä, mutta Macelle tuli mieleen vissy, johon laitettu hiven salmiakkijauhoa ja liraus sitruunamehua sekaan. Erikoinen juoma. Ei varsinaisesti pahaa, mutta eipä erityisen hyvääkään.

No, Lacen mukaan ”ei tää pahaa oo”. Taas. Ja pullo sopi kuulemma hyvin käteen.

No sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.