14.2.2013

Kurko Piraija 4,7%


Blogimme kävijätilaston mukaan hyvin suosittu juoma on Kurko-lonkku. Joten heitetäänpä testikitusiin Kurkon Piraija-versio. Kyseessä on veriappelsiinin makuinen lonkku. Mace ei huomannut tekstiä purkissa, mutta arvasi ainesosat pelkästä tuoksusta – tästä piste Kurkolle. Ja toki Macelle myös, tasapuolisesti.



Piraija on sameaa oranssinpunaista kuohapintaista juomaa, joka sisältää sekä sokeria että aspartaamia makeutusaineena. Mausta Lace virkkoo jälleen ”Ihan hyvää”, johon Mace murahtaa yltiöpositiiviseen linjaan kyllääntyneenä ”sulle kelpaa nykyään kaikki”. Maku on Macen mielestä epämääräinen appelsiiniin vivahtava, mutta melko hankalasti kuvailtava sekoitus. Makeutta piisaa. Macen vanha appelsiinilonkkukauhu nostaa päätään ja siksi hän ei oikein innostu. Hän tykkäsi huomattavasti enemmän Kurkon karpalolonkusta.

Mutta Jaffaa ja greippimehua sekaisin juovalle varmasti oiva juoma.

3 kommenttia:

  1. Moi! Teillä on tosi kiva blogi, seuraan aina mielenkiinnolla kun tulee uusia postauksia. Oon miettiny sitä, että voisittekohan joskus mietojen juomien lisäks arvostella esim. Alkon alle 22% juomia? Tai laivoilta saatavia likööreitä tms? Viiniblogeja varmaan onkin, joten siltä saralta en ainakaan minä toivo mitään!

    Keep it going :)

    VastaaPoista
  2. voijjeesus! jeesus itte lukee meidän blogia :)

    Kiitosta vaan, mukavaa kuulla että blogimme viihdyttää. Maksat poksuvat jo siihen tahtiin, että väkevämpiin siirtyminen hirvittää. Joudumme tuottamaan pettymyksen, mutta satunnaisina välähdyksinä voimme ehkä jotain pientä välillä testata. Varsinkin jos lukijat lupaavat käydä katsomassa meitä vieroitusklinikalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noh, itsellänikin on diagnoosi alkoholiongelmasta joten ymmärrän kyllä! Tulen katsomaan teitä vieroitusklinikalle (ellen jo itse ole siellä).

      Olis myös kiva kuulla joku yhteenveto vaikka teidän lempijuomista tai jotain? :)

      Anteeks ku ehdottelen kaikkee, bloginne on vaan hauska!

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.