31.7.2011

Spitzkrug Premium III 4,5%


Kuten viime vuoden puolella testatun Frankfurter Hansegoldin, ei tämänkään oluen nimi mielestämme vie ajatuksia oikeaan valmistusmaahan, eli Ranskaan. Ehkä saksalaisella imagolla ratsastaminen auttaa myynninedistämisessä?

No, ei katsota karvoihin, vaan lasiin. Juomassa on todella runsas, valkoinen pysyvä vaahto, ja vaaleaa on olutkin. ”Tavallisen kaljan näköistä”, toteaa tiimi. Maun todetaan ensin olevan hieman litkumainen (varmaankin vetinen?), ja sitten jättävän kevyesti karvaan aromin. Lace maistoi juomasta vehnän makua ja tuoteselosteesta tosiaan havaittiin oluen sisältävän myös vehnää. Tämä sai Lacen leuhkimaan taidoillaan ja Macen tuomaan esille myös hyvän tuurin mahdollisuuden. Varmaankin vehnä antaa tuon kevyen karvauden makuun.

Eipä tämä nyt mitenkään erikoista ole millään lailla: raikas ”terassilager”. Ei huippua, mutta toisaalta myös melko edullista.

Mace nautti nautinnon maksimoimiseksi kyytipoikana Hot Amigo –olutmakkaraa, jossa bugeen tarjoavat valkosipuli, jalapeno ja texmex-mausteet. Lace jätti väliin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.