25.7.2011

Laitilan Oiva Skumppa kuiva omena 4,7%


Vihdoinkin! Vihdoinkin on Macen uusi kone koossa ja ankaraa päivitystahtia edessä. Nyt täytyy pistää juttu / päivä, ettei jäädä tasaisen vauhdin taulukossa jälkeen.

Ja varmaankin romahtaneita kävijämääriä jälleenhoukuttaaksemme aloitamme Laitilan Skumpan uusimmalla versiolla, ”mustalla Skumpalla”, eli kuivalla ”kuplivalla hedelmäviinillä”. Laitilan Skumpathan ovat edelleen ylivoimaisesti haetuimmat juomat koko blogissa, ja niiden perässä päätyy joka päivä sivullemme (tiedon)janoisia loppasuita.

Päivä oli ollut helteinen, joten kuppi kylmää kuoharia tuntui hyvältä ajatukselta. Juoma tosiaan kuohuu, oikeastaan jopa vaahtoaa reilusti ja kuplii kauniisti. Nopeasti vaahto kuitenkin häviää. Maku on kuiva, mikä ei ole suuri ylläri, kun kuivaa on luvattukin. Mutta: jotenkin kuivuus tappaa maun. Aromi on ehkä hivenen ohut ja olematon. Valkoviinimäinen, kuten luvataankin, eli poikkeaa selvästi siidereistä. Mace ei kauheasti digannut, ja hänen mielestään normaali omena-skumppa oli parempaa. Lacekaan ei hurraata huutanut, vaikka lasi tyhjenikin nopeasti pelkkään janoon.

No, juotte te tätä kumminkin, possut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.