26.7.2011

Somersby Cranberry Pear Cider 4,7%


Vaikka lukijapalaute toivoikin meidän jättävän ämmien juomat testaamatta, niin ei auta: taas tulee lisää tyttösiidereitä. Tahdomme nimittäin palvella loppasuiden laajaa kenttää laidasta laitaan, ja uhraamme itsemme ja makusilmumme puolestanne. Muistakaa tunnuslauseemme ”Lace ja Mace: hyvän maun esimaistelijat!” (toistakaa vähintään kolme kertaa).

Karpaloa senkun pukkaa markkinoille, ja Somersby (tai sitä valmistava Carlsberg paremminkin) on keksinyt laittaa sitä päärynäsiiderin sekaan. Tämä juoma oli Macen testattava yksin, kun Lace ei suunnitelmista huolimatta päässytkään paikalle. Voi että, kyllä Macea harmitti. *tähän semmonen silmäniskuhymiö*

Vaaleanoranssissa juomassa on hyvin äitelä haju, joka muistuttaa lähinnä vadelmaa tai jotain sen tyylistä. Vadelmasiideriksi saattaisi maallikko juoman arvioida sokkotestissä maunkin puolesta. Carlsbergin tehtailla ei taideta oikein tietää, millainen marja karpalo on. Tämä siideri on hyvin makeaa vadelmavenearomista tyttölimsaa. Ei makua nyt tietenkään voi objektiivisesti ajatellen pahaksi sanoa, onhan karkki hyvän makuista, mutta Lacelta ei olisi taatusti tullut kiitosta. Ilmeisesti makea päärynä vaikuttaa juomaan liiaksi, eikä ”karpaloaromivalmiste” anna minkäänlaista potkua. Purkki kyllä mainostaa luonnollista makua, mutta tämän Mace osoitti pelkäksi mainoslauseeksi. Yhtä tahmean sakariiniseksi, kuin Somersbyn jälkimaku.
Jos tykkäät makeista, limsamaisista ”siidereistä”, niin kokeile. Jos et, älä.

Huomenna sitten jotain äijämäisempää.

2 kommenttia:

  1. Lace-pöhkis26.7.11

    Kylläpäs Macella nyt kynä liitää lennokkaasti :D Ettei vaan olis taas maistelut menossa Lacelta salaa? No joo joo, tiiän, ei oo. Pusuja ahkeralle bloggaajalle, lempimaistelijasi saapuu loppuviikosta testausavuksi.

    VastaaPoista
  2. Mitään en oo ottanu!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.