16.12.2010

Karlens Cranberry Long Drink 4,7%


Toinen testattava Lidlin tuottama ja Suomessa valmistettu long drink-tyyppinen juoma. Mitään oikeaa lonkkuahan nämä eivät ole, vaan periaatteessa mausta riippumatta samaa juomaa: omenaviiniä, johon on sekoitettu hiilihappoa, vettä, väriä ja esanssia. Aikaisemmin testatun Kurko Turbo karpalolonkeron innoittamana Mace kuitenkin nappaa Karlensin hyllystä.

Juoman haju on melkoisen esanssinen. Se kuohuu kaadettaessa, mutta vaahto kuolee saman tien. Mutta: missä se karpalo on?? Karlensissa on äitelä Roope Ankka-limsan maku, joka muistuttaa paremminkin mansikkaa tai vadelmaa kuin karpaloa. Suuhun jää tahmea jälkituntuma, eikä oikein tiedä alkoholijuomaa juovansakaan. Karlens on selvästi huonompaa kuin edellä mainittu Kurko, jossa nyt sentään jotain potkua oli. Tämä on teinityttöjen humalluttamisjuomaa, joka saattaa väärissä käsissä ja vatsoissa olla jopa vaarallista.

Tölkin mukaan juoma on ”limited edition”, ja se on hyvä se. Mace ei jää kaipaamaan moista long drink-nimen väärinkäyttäjää. ”Karpalonmakuinen lonkero” my ass.

4 kommenttia:

  1. Eikä Lace tällä kertaa nalkuta, vaikka Mace onkin taas salaa testaillut yksikseen ;) Jätän mielelläni väliin tämän makukokemuksen.

    VastaaPoista
  2. markku kukkola27.4.11

    maistui hiivalle mistä johtuu

    VastaaPoista
  3. Jaa-a.. en kyllä hiivaista makua aistinut lainkaan. Olisiko jotenkin viallinen tölkki? Kokeile vielä yksi ja jos sekin maistuu hiivalta, niin sitten meidän makuaisteissa on jotain eroja=) Minusta tämä oli lähinnä kuin vadelmalimsaa.

    VastaaPoista
  4. Anonyymi23.6.11

    Ylipäätänsä neitiä juoda tämmösiä akkojen juomia. Olutta ja viinaa vaan, ämmät.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.