7.6.2010

Kurko Turbo Karpalo Lonkero


Lacen ollessa väliaikaisesti väsynyt testaukseen, koko projekti kaatui Macen harteille. Ymmärtäen lukevien kansanjoukkojen yltyvät vaatimukset ja tieteellisen tutkimustyön prinsiipit hänen oli pakko uhrautua yhteisen hyvän vuoksi. Taakka oli kova, mutta Mace ei antaisi periksi. Testaustyön on jatkuttava!

Ensimmäisenä testikäyttöön otettiin vaihteeksi lonkero. ”Hieman” teinimeiningiltä kalskahtavan nimen ei kannata antaa hämätä, sillä tämä karpalolonkero on Macen mielestä yksi harvoista täysin juomakelpoisista lonkuista. Heleän vaaleanpunainen väri, ja raikas esanssipuolukan tuoksu siivittävät tätä pirteää juomaa. Maku on vain kevyesti makea, ei mikään äitelä. Vaikka Macen mieleen lonkerot eivät normaalisti ole, tämä juoma on lähes hyvää, ja ainakin pieninä erinä (alle 6 tölkkiä kerralla) juoma varmasti laskisi ilman ongelmia. Ei paha.

2 kommenttia:

  1. Anonyymi7.1.12

    Teksti näyttäisi olevan jo aika vanha, mutta onko tämänkin siksarin hinta sitä perus kympin luokkaa?

    Tämä on muuten ihan loistava idea testailla näitä ja kirjoittaa asiasta nettiin! Olen ainakin yksi vakioseuraajista ja on aina mielenkiintoinen bongailla täältä itsellekkin uutta testattavaa :)

    VastaaPoista
  2. Mace9.1.12

    Juu, ihan perushintaista juomaa tämä on. Hintatiedot olisivat varmaan hyvä lisä näissä, muttei me olla muistettu =)
    Ko. juoma on ainoa lonkero, jota Mace on ostanut joskus mökille=)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.