30.8.2010

Tunnustus



Muutama päivä sitten Lace ja Mace menivät aivan sekaisin. Rakkauden talossa -blogin Paula oli antanut meille tunnustuksen! Ensimmäinen hämmästys tuli siitä, että joku siis ihan oikeasti lukee blogiamme! Sitten piti ihmetellä, että tekstejämme pidetään asiantuntevina! Nasevia ne ehkä ovatkin, ainakin toisinaan, ja ennen kaikkea ne epätoivoisesti yrittävät olla hauskoja tekstejä. Mutta että oikein tunnustus! KIITOS Paulalle!

Tunnustukseen liittyi tehtävä: seitsemän paljastusta itsestä. Tämä on hieman haastavaa, koska tässä tapauksessa paljastusten pitäisi koskea kahta ihmistä. Mutta mikäpä ei vauhtikaksikoltamme onnistuisi, onhan kyseessä "julkisuuteen salaisia kansioitaan raottavat Mulder&Scully".

1. Lace ja Mace ovat päässeet ylioppilaaksi samasta koulusta.
2. Villasukat yhdistävät parivaljakkoamme: Lace neuloo ja Mace tyytyväisenä käyttää Lacen luomuksia.
3. Kaksikko syö harvoin perunaa tai pastaa. Tosin Mace yksikössä tykkää kyllä pastasta ja ainakin ranskanperunoista.
4. Verbaalinen iloittelu, muun muassa murteella leikittely, on molempien suurta huvia.
5. Molemmille tuli mieleen monen monta paljastusta, joita kumpikaan ei kuitenkaan ole valmis tähän julkistamaan...
6. Lace on hemmotellut Macen likipitäen piloille.
7. Molemmat ymmärtävät ja sietävät hyvin toisen pieniä omituisuuksia. Toki ne siis ovat ihan vain pieniä...

Tätä tunnustusta pitäisi vielä jakaa eteenpäin, peräti seitsemälle blogille. Se on jo liian vaikea tehtävä, koska yhdessä kaksikkomme tutkailee lähinnä yhtä ainoaa blogia. Se blogi kyllä ehdottomasti ansaitsee tunnustuksensa. Kiitos Pastanjauhajien, kaksikkomme keittiössä valmistuu välillä muutakin kuin makkaraa parsajuustopedillä.

7 kommenttia:

  1. Ja koska Lace ei jaksa enää mennä sörkkimään tekstiä, hän toteaa täällä, että kyllä Lacekin tykkää pastasta ja ranskanperunoista, muttei yleensä syö niitä. Mace on niin kiltti, että jättää ne myös syömättä silloin, kun Lace on paikalla. Kaikkiruokaisiahan tässä ollaan molemmat, tai ainakin melkein.

    VastaaPoista
  2. Paitsi Mace ei syö kalaa...

    VastaaPoista
  3. Niin on, että juttu kun kulkee, niin uusia lukijoita pompsahtelee kuin sieniä sateella. Itsekin ilahdutin Miestäni lisäämällä bloginne oman blogini sivupalkkiin, jotta pysyn ajan tasalla nautintoaineiden maailmassa. Miehen mielestä blogiharrastukseeni tuli kertaheitolla uutta järkeä...

    VastaaPoista
  4. Mace-kulta, kirjoitinkin, että _melkein_ kaikkiruokaisia. Meinasin kyllä jatkaa, että Mace ei syö kalaa. T

    Mirka, wau! Kerro terveisiä Miehellesi. Meillä alkaa olla kohta jo paineita laajan lukijakuntamme tyytyväisenä pitämisessä :) Mutta me teemme sen, edelleenkin lihaa säästämättä ja pilkkeet vilkkuen.

    VastaaPoista
  5. Tunnustus on kyllä erittäin ansaittu! Harrastuksiini kuuluu aina tilaisuuden tullen Miehen yllättäminen ennennäkemättömillä (?? - no ainakin ennenkokeilemattomilla) olut-, siideri- ja lonkerotuotteilla, ja täältä olen saanut oivallista opastusta tämän kiintoisaan kokeelliseen toimintaan! :o)
    Olahduttaa kovin myös sujuva sanankäyttönne, siihen niin kovin harvoin törmää täällä blogimaailmassa (tai sitten luen pääsääntöisesti vääränlaisia blogeja).

    VastaaPoista
  6. Käy kurkkaamassa blogiini, olet tietämättäsi (ellei sinulla ole yliluonnollisia kykyjä) osallistunut arvontaan...
    Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  7. Kiitos Paula arvonnasta, toivottavasti seuraavalla kerralla meillä on parempi tuuri! Kehusi saavat meidät kyllä ihan vallan hyrisemään :)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.