14.7.2010

La Boleé Celte Brut


Kesälomareissusta selvittiin vähin testauksin, joten kotona oli pakko jatkaa, jottei megalomaaninen kirjoitussarja kuivahda. Olemme nimittäin kuulleet, että suosituimmat testiblogit saavat paljon ilmaista promomateriaalia. Toivomme siis, että niitä koemaisteltavia pulloja alkaisi jo tulla pikkuhiljaa!

Viisiprosenttinen La Boleé ..jne tarjoaa yllätyksen heti kättelyssä: päiviä rauhassa jääkaapissa ollut siideri kuohahtaa avatessa käsille ja lattialle. Syytä tähän kiivaaseen reaktioon ei keksitty, mutta lukijoiden on syytä varautua asiaan. Yllätetty Mace haistaa jo lattiaa luututessaan erikoisen, lähinnä homeista maakellaria muistuttavan hajun, ja lasista se kohoaa hänen nenäänsä täysin selvänä, eikä erityisen miellyttävänä. Lace on kuitenkin jälleen eri mieltä, mutta myöntyy hetken tinkimisen jälkeen muotoiluun, jossa todetaan hajun muistuttavan ”kosteaa maakellaria”.

Siiderin suutuntuma on raikas ja kupliva, runsaasti kuivan omenainen, joskin melko lyhyt. Jälkimaku on hampaat kuivattava ja Lacen mieleen. Hän myös ylistää juoman omenaista makua. Mace ei pääse irti homefiksaatiostaan ja tuoksu häiritsee hänen maisteluaan. Lace ei huomaa mitään, vaan särpii juomansa nautinnolla. Kyllä Macekin omansa hyvin juotua sai, vanhana loppasuuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.