11.7.2010

Gaymers Pear Cider



Menettääkö heteromies miehisyytensä, jos ravintolassa tilaa Gaymers päärynäsiideriä? Kaksikkomme ei tätä pohdi, vaan käy hotellihuoneen hämärissä ensimmäiseksi lomajuomaksi valitun pullon kimppuun päättäväisesti. Taas kerran korkki ehdittiin avata, ennen kuin huomattiin ottaa kuva – tämä jos jokin kertoo testaajien herkeämättömästä asialleen paneutumisesta!

Mutta siihen asiaan: Gaymers ei käytännössä vaahtoa lainkaan, siinä ei tunnu juurikaan olevan hiilihappoa. Lasista nouseva tuoksu on ”jotenkin epämääräinen”, mutta tarkempia määrityksiä ei huomattu tai osattu tehdä. Suutuntuma on mehumainen: juoma ei hiilihapon puuttuessa kihelmöi raikkaasti. Makukin on jotenkin laimea, Lacen mukaan suorastaan plassu. Plassu it will be, then.

Gaymers ei ole makea siideri, siitä pointsit, eikä päärynän maku ole esanssinen, vaan aidon, happaman päärynän makuinen ja puolikuiva. Kaksikkomme ei kuitenkaan hurrannut. Kyllähän tätä janoonsa joisi lasillisen, mutta kokonaisuus jäi epätyydyttäväksi. ”Aika juissia loppujenlopuksi”, päätti Mace arvostelun ja pullon.



1 kommentti:

  1. Lace haluaa vielä huomauttaa, että Mace puolestaan ei todellakaan ole plassu.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.