24.6.2010

Käki katajaolut




Sympaattinen Lammin Sahdin panema olut, joka herätti Macen innostuksen jo kaupan hyllyllä. Katajan maun yhdistäminen olueen kuulosti hyvältä idealta, siispä pullo päätyi ostoskoriin.

Juoman väri on kauniin ruskea. Ensi siemaisu tuottaa kuitenkin pettymyksen, kun kaivattua katajaa ei mausta löydy edes etsimällä. Macen mielestä Käki on melko tavanomainen pils-henkinen olut, Lacen suuhun maku oli suorastaan vetinen. Kevyesti kitkerä jälkimaku.

Mace olisi halunnut ylistää tätä juomaa, mutta ei voi mitään: olut oli kuitenkin pettymys. Jos etiketissä mainostetaan juoman olevan nimenomaan katajaolutta, ja kataja mainitaan myös valmistusaineissa, niin minkä pirun takia sitä katajaa ei sitten saa siihen makuun sen vertaa, että sen huomaisi ilman etiketin tavaamista? Hitsi sentään, etten paremmin sano. Jos pikkupanimot meinaavat saada juomiaan kaupaksi, niin niiden pitää erottua kymmenistä muista juomista. Ei silloin auta tehdä peruspilssiä ja vain mainostaa sitä katajaoluena. Siitä tulee huijattu olo ja ahistus, vaikka juoma olisi muuten ihan hyvää. Saakeli.

Käki on silti hyvä nimi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.