29.3.2012

Upcider Karpalo 4,7%



Upcidereita on marketeissa pitkä rivi, ja jokunen on testattukin. Tällä kertaa testaajana toimineen Macen käsiin osui Karpalo-versio.

Muovipullon sihahdettua auki nuuhkaistaan pullon suusta ja irvistetään spontaanisti. Haju on epämiellyttävä, kuin pilaantunutta mansikkaa tai lähes viemärin hajua muistuttavaa odööriä. Johan on. Eikä tuoksu juuri parane lasissakaan, minne teinipinkin värinen juoma kaatuu sen kummemmin kuohumatta.

Maku ei ole niin paha, mutta pettymys kuitenkin: se menisi sokkotestissä mansikkasiideristä. Maku on esanssinen, hyvin makea eikä kyllä muistuta karpaloa juurikaan. Mikä ihme siinä on, ettei karpalon kirpeyttä tunnuta saatavan juomiin? Valtaosa on ihmeellisiä karkkimansikan makuisia tyttölimsoja.

”Aito maku luonnosta”, kehuu etiketti, johon kaikennähnyt testaajamme toteaa: ”Joopajoo”. Tahmeanmakea juoma ja epämääräisen paha tuoksu eivät Macelta hurraahuutoja irrota. Mansikkajuomista pitäville ehkä menee, mutta karpalon ystävät tulevat pettymään. Ehkä heikointa testattua karpalojuomaa, koska luotaantyöntävä haju sai jopa Karlensin karpalovirityksen kiilaamaan tämän ohi, vaikka Lidlin juoman maku olikin vielä keinotekoisempi ja kauempana aidosta karpalosta.

4 kommenttia:

  1. Kiitos muru, ettei mun tarvi testata näitä ällö-"siidereitä". Juuri tällä tavalla Todellnen Mies uhrautuu naisensa puolesta.

    VastaaPoista
  2. Anonyymi29.3.12

    Testatkaa Crowmoor Extra Dry Apple.

    VastaaPoista
  3. Voiko todella olla mahdollista, että tuo on meillä testaamatta! Dry on testattu ja olen luullut marketissa siiderihyllyjä tutkiessani, että myös extra dry on testattu, mutta eipä sitä blogista tosiaankaan löydy. Lupaan että korjaamme asian huhtikuun alkupuolella.

    VastaaPoista
  4. Oisko toi Crowmoor ollut se, jonka testauspaperit hävisivät?=) Muistaakseni mulla oli kuva koneella. No, nyt nukkumaan!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.