18.3.2012

Keisari Dark Premium 4,5%



Tämä olut taitaa olla viimeinen Keisari (Mace mietti ko. elokuvaa, mutta ei kuitenkaan loppujen lopuksi keksinyt mitään näppärää sanottavaa aiheesta). Uusien Keisari-lasien innoittamana testattiin Nokian panimon tummakin vaihtoehto, vaikka aikaisemmin testattu vaalea lager ei ollut kummoista. Tölkin mukaan tämä juoma on käsin tehty ja vähintään 32 vuorokautta kypsytetty. 32? Tarkkaa on.

Juomassa on todella tanakka vaahto, joka on hyvin pysyvä ja hitaasti ja pitsimäisesti vaahtoava. Parivaljakko ajautui miettimään lasin mahdollista vaikutusta vaahtoamiseen, mutta eipä siinä sitten kuitenkaan juuri puusta pitkään päästy. Tarttis joku kerta testata jollain konstilla.
Keisarin maussa on savua ja mallasta, mutta ei makeutta (paitsi Lacen mielestä makeutta on… no juu, ollaan hirveen informatiivisia taas). Hyvin puree kielellä, siitä sentään oltiin samaa mieltä. Helppoa juotavaa.

Macelle jäi hieman epämääräinen kuva tästä juomasta. Ei se suinkaan pahaa ole, mutta maku on vaikeasti kuvailtava, eikä se hurraahuutoja suoranaisesti aiheuttanut. Lasi on kyllä hieno, vaikka täytyykin pestä käsin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.