1.5.2011

Uusintana: High Coast 4,6%

Pari kuukautta sitten Mace sortui jälleen kerran yksinäiseen testailuun. High Coast ei onnistunut viettelemään miehen makuhermoja. Lace, joka ei vanhuuttaan enää pysy perässä näissä Macen testeissä, oli ostanut tölkin High Coastia pääsiäisen suurta testikimaraa varten. Koska mitään tarvetta syvälliseen analyysiin ja tarkkoihin muistiinpanoihin ei ollut, kaksikko otti oluen saunajuomakseen.

Sihahdus ja ensimmäinen kulaus. "Täähän on itse asiassa ihan hyvää" toteaa Mace. Olut maistuu myös Lacelle. Semmoinen sopiva maku, sopii saunajuomaksi ja muutenkin - noh, oikein hyvää. Macelle tässä riittää ihmettelemistä, koska hänen oman testinsä tulos ei ollut mitenkään kiittävä. Tästä voidaan tehdä se johtopäätös, että oluen makuun vaikuttaa erittäin paljon myös seura: ei pitäisi miehen yksinään kitata kaljaa ;-p

Vakavasti puhuen, näinhän se on. Makuun vaikuttaa tilanne, se mitä on hetkeä aikaisemmin kenties syöty, oma vireystila jne. Sen tähden joskus on ehkä ihan hyvä antaa juomalle toinen mahdollisuus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.