8.5.2011

Westons Premium Pear Cider 4,5%

Äitienpäivän päätteeksi Lace avaa pienen pullon Westonia. Pullo hyppäsi Lacen ostoskärryihin marketin hyllyltä, joten tällä kertaa prosentteja on reilusti totuttua Weston-tasoa vähemmän. Vasta pulloa avatessaan Lace tajuaa ostaneensa päärynäsiideriä. Mutta ei pidä antaa ennakkoluulojen haitata joten reippaasti vaan korkki auki!

Pullo istuu muotoilunsa puolesta käteen kuin valettu, joten Lace ei turhaan ryhdy etsimään lasia, suoraan pullon suusta vaan reippaasti! Jos sanaa päärynä ei olisi huomannut etukäteen, olisi ensimmäinen kulaus tuottanut suuremmankin pettymyksen. Ei, ei tämä päärynä vaan oikein pelitä siiderissä. Lace ei saa kiinni makua, joka siideristä tulee mieleen, mutta jotain ei-niin-hyvänmakuista se muistuttaa. Siideristä jää kieleen makea tuntu, vaikka etiketissä luvataankin, ettei makeutusta ole lisätty. Toista kertaa tätä ei osteta, toivottavasti Mace ei halua tehdä omaa testaustaan. Tai saahan tuo tehdä, mutta Lacelle riitti tämä pullo.



Mutta yllättäen yksi aiempien westonien kanssa koettu asia toteutuu jälleen: hyvin hujahtaa hattuun, vaikka prosentteja on tällä kertaa kovin vähäisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.