19.5.2011

Golden Cap Sparkly Blanc Demi Sec 4,5%



Golden Capin yritys skumppamarkkinoille, joita Olvi on dominoinut, öö…Skumpallaan . Lähes väritön ja vaahdoton juoma tuoksuu miedon makealta kuohuviiniltä. Testaajana toiminut Mace tiesi maunkin jo etukäteen: puolimakeaa kuohuviiniä limsamaisella otteella. Olvin Skumppaan verrattuna, tosin pelkästään muistikuvien varassa arvioituna, makeampi/siiderimäisempi/limsamaisempi. Alkoholin mausta ei ole tietoakaan, ja periaatteessa tätä voisi yhtä hyvin myydä ”siiderinä” tai ”long drinkinä”.

Ei tästä kovin pahasti pysty sanomaan. Juoma on raikasta kesäjuhlajuomaa, joka ei nouse juhlien kohokohdaksi, mutta täyttää tehtävänsä ennen morsiamenryöstöä. Kuin hääkakku vanhanpiian lautasella, juoma jättää kevyesti tahmaisen tunteen suuhun muistoksi nopeasti tyhjentyneestä lasista.

2 kommenttia:

  1. Ostin tätä jokunen viikko sitten tölkillisen juhlistamaan arkisen viikon keskellä - ööööö - jotain? Joku syy siihen oli, ihan varmasti!!
    Juotiin puoliksi Miehen kanssa, toi ihan pienenpienenpienen pitsireunan arkeen, mutta ei tästä sen suuremmaksi juhlajuomaksi olisi.

    VastaaPoista
  2. Mukavaa kuulla juomasta myös naisnäkökulma, kun *joku* oli mennyt testaamaan juoman *ihan yksin* vaikka tämä olisi selvästi ollut *naisten makuun* passeli juoma... *murmur*
    No, ihan jo ennen tölkin avaamistakin olisin varmasti arvannut, ettei tämä ole mun juttuni, mutta pitänee joskus maistaa ja varmistaa asia.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.