3.4.2011

Karlens GT katajanmarjalonkero 4,7%


Tämän juoman Macen kaveri kehui karmeaksi, joten mielenkiinto heräsi, ja kun Lidlissä juoma oli lisäksi tarjouksessa, niin purkki löysi tiensä jääkaappiin. Lace ei ehtinyt tätä juomaa testaamaan, mutta Mace hoiti homman vuosien rutiinilla.

Juoma on täysin väritön ja vaahdoton. Avatessa nenään työntyy pistävä katajanmarjan aromi, joka kuitenkin pian laimenee epämääräiseksi aavistukseksi. Mikään paha tuoksuhan tuo ei ole. Maku taas on kuiva ja kitkerähkö, lähinnä tonic water –henkinen. Katajanmarja on erotettavissa erityisesti juuri ennen maistamista jonkinlaisena maun ja hajun yhteenliittymänä. GT ei varmasti maistu jokaiselle, mutta Mace tavallaan tykkäsi.

Tämä Karlens ei ole firman aikaisempien testattujen tapaan makea, vaan hapahko, kuin Russian Wateria katajanmarjalla ryyditettynä. Jollain lailla jännä maku, joka kohosi vanhan loppasuun asteikolla yllättävän korkealle. Juomasta puuttuu teinimäisyys, vaikka täyttä limsaahan tämä kuitenkin on. Silti, tätä voisi ihan juoda toistekin kyllä.

1 kommentti:

  1. Lace4.4.11

    Mace joutunee hankkimaan tätä myös Lacelle, jos kerran noin maistuvaa oli :) Jos kohta kaksikollamme eivät makumieltymykset aina osu yksiin.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.