7.4.2011

Liberté Lime 4,5%


”Maustetusta hedelmäviinistä valmistettu limetinmakuinen juomasekoitus” Lidlin hyllyltä. Limuviinaa siis. Tuoteselosteen mukaan sisältää peräti seitsemää eri marjaa tai hedelmää. Tyhmempi luulisi, että limenmakuiseen juomaan riittäisi pelkkä lime. Mace testaa, kuinka sekoite toimii.

Lähes koko päivän kestäneen siivousurakan päätteeksi 275cl:n pikkupullo tyhjeni melkein kertahuikalla ihan janojuomana. Maultaan juoma on aivan kuin sitruunalimsaa. Ihmetytti oikein, miten alkoholi olikin osattu niin tyystin häivyttää mausta. Aika ”vaarallistahan” tällainen on jos litrakaupalla alkaa kippaamaan, mutta jos Spritesta diggaa, niin hyvältähän Liberté maistuu. Ja turhan kallis litrahinta toisaalta pitänee nuorison erossa yliannostuksista.

Tahmea mutta raikas, makea ja pääasiassa sitruksinen ja erittäin helppoa juotavaa. Näppärä kierrekruunukorkki aukeaa käsivoimin vääntämällä. Lajissaan hyvä ja harmiton janojuoma.

2 kommenttia:

  1. Nimetön17.10.11

    HINTA ??!???""?"?!??!!?

    VastaaPoista
  2. Ei kerrota, kun ei muisteta =) Ei se nyt hirveesti maksanut, mitä noi nyt on, pari euroa tms? Litrahinta on tietty isohko, kun pullo on pieni.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.