20.8.2013

Wild Thing Lime Coconut 4,5%
”Hedelmäviini juomasekoitus” on etiketin mukaan tämän juoman laji. Tuttavallisemmin siis limuviina. Valmistuttajana on uusi tulokas, kokkolalainen BS-Nordic. 275ml:n panttipullossa myyty lähes väritön aine testattiin saunaa lämmittäessä. Juomassa on eräistä Lidlin juomista tuttu kätevä kierrekruunukorkki.

Tuoksu on hyvin vähäinen, ja tuo kaukaisesti mieleen kookoksen. Maku taas on aika kirpeä, ei sitruunainen vaan vieläkin väkevämpi. Kookosta ei juurikaan erottanut, mutta se ei haitannut testiparia yhtään, sillä kumpikaan ei ole kookosjuomien ystävä. Mahdollisesti kevyen kookosaromihäivähdyksen voi niellessä erottaa.

Juoma on toki hyvin makeaa, mutta selvästi kuitenkin kirpeämpi kuin monet vastaavat juomat. Limen väkevyys oli saatu hyvin esiin, ja tästä pisteet Wild Thingille. Sinänsä silkkaa limsaa ja tahmaa tehokkaasti kurkkua. Loppujen lopuksi juoma kuitenkin maittoi erittäin hyvin, vaikka ensihuikka saikin hiukan mutristamaan huulia. Vähän aikuisempi limuviina, nyökyttelevät testaajat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.