31.8.2013

Loppu


3 ja puoli vuotta, 380 testattua juomaa, jumalattomasti tekstiä. Lacen vitsinä alkunsa saanut ja megalomaanisiin mittoihin päätynyt blogisarja päättyy tänään täältä tähän. Lace ja Mace päättivät lopettaa yhteistestaukset, ja koska blogi ilman toista testaajaa on silkkaa persoonatonta ja yksiulotteista palstantäytettä, loppuu myös bloginpito. Tiedetään, se on kamalaa. Niin on meistäkin.

Matkamme alkoholijuomien maailmaan antoi monta mukavaa hetkeä ja muistoa, ja vähäisesti myös juomien tuntemusta. Vastalahjaksi se toi myös välillä hivenen stressiä ja ison loven lompakkoon, mutta kokonaisuus oli aina plussan puolella. Vaikka emme päässeetkään tavoitteeseemme, eli sinne hottislistan 250:n parhaan joukkoon, saimme kuitenkin aikaan erään Suomen laajimmista alan blogeista, joka jää elämään kiusaksenne netin syövereihin kenties ikuisiksi ajoiksi. Saavutus kai sekin.

Mace kiittää Lacea testaus- ja muusta kumppanuudesta. Ilman sinua ei olisi ollut koskaan Amazing Dazea.
Kiitos kaikille kahdelle sponsorillemme, jotka lahjoittivat meille testipullon (kuten huomaatte, bloggaamalla voi todellakin tienata! Ja vaikka se toinen juoma olikin viimeisen käyttöpäivän ylittänyttä, niin kyllä se vielä ihan hyvin potki, ja pullosta sai myös 10 sentin pantin.)
Kiitos kaikille viidelletoista vakiolukijallemme. Voi vain kuvitella, kuinka valtavaksi yhteisöksi seuraajajoukko olisi paisunut sadassa vuodessa!

Ja kiitos sinulle, satunnainen lukija. Blogi saavutti parhaimmillaan 2000 kävijää kuussa. Eli aika helvetin vähän sinänsä, mutta täytyy myöntää, ettei markkinointimme ollut erityisen tehokasta ja määrätietoista, eikä konseptimme uudistuva.

Tilastonikkareille tiedoksi, että suosituin juoma oli Laitilan Oiva Skumppa, jonka testiä googleteltiin sivuiltamme 1288 kertaa. Muukin kärki oli varsin proosallinen: kakkosena Euro Shopper Lager (824 katselua), kolmosena Laitilan Oiva Skumppa Mansikka (816), nelonen Kurko Turbo lonkero (757) ja viides Somersbyn omenasiideri (548) jättäen täpärästi viimeiselle pistesijalle Pirkan sinisen lagerin (543). Kyllä ne on perusasiat, eikä kaikenmaailman kotkotukset, jotka ovat ihmisille tärkeitä, voimme tuloksista päätellä.

Here we are, now lay the burden down; we’re coming to the end of our road.
Sorrowful, yet glorious somehow, to be humming that one last ode.
So calm and still… it wasn’t all that bad, or was it now?
Fullfilled... it doesn’t only hurt to end it now.


Jääkää hyvästi ja nauttikaa kohtuudella. Päivitys ja päivystys päättyy, emme vastaa enää kysymyksiin.

1 kommentti:

  1. Myös Lace haluaa vielä ihan itsekin todeta saman kuin Mace: Kiitos kaikille, kivvaa on ollut. Juuri semmoista kuin Mace kuvaili.

    Ja mitään ei Lace kadu. Ei yhtään juomiin kulutettua euroa, ei yhtään kitkerää makua kielellä, ei yhtään pientä huppelimaista olotilaa, ei mitään, ei sitten niin mitään.

    Lace kiittää Mace testaus- ja muusta kumppanuudesta. Ilman sinua ei tämä blogi olisi pysynyt hengissä, ja ilman sinua moni muukin asia olisi jäänyt kokematta ja elämättä.

    Kiitos.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.