7.8.2013

Koff Rock III 4,7%
Tämän köyhän miehen vastineen Motörhead –oluelle testasi Mace jo aikaa sitten, mutta hukkasi sekä kuvan, että testipaperit jonnekin, joten olihan se testi sitten pakko suorittaa uudestaan. Kotiteollisuus-orkesteria sponsoroiva olut tarjoaa etiketin mukaan rock-asennetta ja Magnum-humalaa.

Juoma vaahtoaa paksusti, muttei vaahto erityisen kestävä ole. Väri on täyteläinen ja tummahko. Juomasta kohoaa hiivainen oluen tuoksu, jonka voikin kuvitella johtavan ajatukset hikiselle backstagelle keikan jälkeen.

Makua juomassa on kenties hieman runsaammin kuin normi-Koffissa, mutta mikään erityisen puhutteleva makukokemus ei ole. Enemmän kuitenkin potkua kuin ruotsalaisten Motörheadissa. Oli tuo Magnum-humala sitten mitä hyvänsä, ei se ainakaan muistuta ”jalohumaloita”, vaan antaa hyvin suomalaiskansallisen vaikutelman, mikä nyt tietysti juoman luonteeseen sopiikin. Jälkimakua juomassa ei ole juurikaan, ja muutenkin olut menee alas enempiä irvistelemättä.

Varmaan maistuu niin backstagella kuin lavan edessäkin, vaikka ei sitä rock-asennetta nyt valtavia määriä löytynyt. Ehkä hiukan juurevampi maku kuin perinteisessä Koff kolmosessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.