2.9.2011

Rainbow Vadelma-Carambola Light siideri 4,7%


Tällä kertaa Macella oli missio: hakea marketista pahinta mahdollista juomaa. Aikaisemman Rainbow-elämyksen innoittamana valinta päätyi tähän vadelma-karambola –siideriin, joka vielä on kaikeksi iloksi laittia. Macehan ei light-juomia juo normaalisti lainkaan, koska ei tykkää aspartaamin mausta, ja pitää sitä muutenkin vaarallisena aineena. Lace antoi puhelimitse Macelle täydet valtuudet testata juoma itse.

No, osuuko Mace arveluissaan oikeaan? Juomassa on ok-kaunis punainen väri, ja vähäinen esanssivadelman tuoksu. Ja vadelmalta se maistuukin, tosin pilaantuneelta. Vadelmassa on kumma tunkkainen sivumaku, varmaankin se karambola sitten. Maku on lyhyt ja aspartaaminen. Ja paha.

Aika karseaa juomaa kieltämättä. Masokistinen nauru pääsee testaajalta, ja mielen täyttää ihmetys siitä, kuka tämmöisiä ostaa? Ja kuinka Laitilan tehtaalla, jossa todistetusti pystytään tekemään ihan kunnollisiakin juomia, tuotetaan tämmöisiä ankeita siiderinlitkuja. Toki Rainbow on halpaa, mutta ei suinkaan NIIN halpaa, että se oikeuttaisi näin kamalan maun. Yksi puolen litran tölkki oli Macelle oikeasti urakka.

Jollain lailla kaikessa surkeudessaan jonkinlaista säälinsekaista sympatiaa herättävä juoma, jonka pitäisi kuitenkin olla vielä paljon halvempaa, että tämmöistä joku onneton humaltumistarkoituksissa ostaisi. Valitan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.