21.9.2011

Thistly Cross Gold 4,0 %

Mace kuvittelee Lacen vain vauvakuumeilevan, mutta se ei suinkaan ole koko totuus. Lace piipahtihe päivänä muutamana pääkaupunkiseutulaisessa pubissa ja huomasi ilokseen, että siiderivalikoima oli erittäin monipuolinen. Totuushan on, että moni paikka ylpeilee laajalla olutvalikoimallaan, mutta siidereistä löytyy vain perinteiset 3-4 merkkiä. Pahimmassa tapauksessa tarjolla on vain tyttösiidereitä.

Nyt oli vaikea tehdä valinta, mutta lopulta Lacen toinen suuri rakkaus (tai siis kolmas, jos Macekin lasketaan), viski, auttoi tekemään päätöksen. Skotlantilainen Thistly Cross Gold on nimittäin kypsytetty viskitynnyreissä.

Maku ei kuitenkaan tuonut Lacen mieleen viskiä, sen sijaan vaniljainen aavistus oli kyllä havaittavissa. Alkoholin makua ei juurikaan ollut. Siideri on raikkaan kevyt. Omena tuoksuu ja maistuu vahvasti, omenan maku jää suuhun pitkäksi aikaa. Omenaisuus oli jollain lailla erilaista kuin monissa muissa omenasiidereissä, ehkä se oli sitten sen viskin vaikutusta.Hyvä juoma miellyttävässä ympäristössä ja hyvässä seurassa on silkkaa iloa ja nautintoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.