12.9.2011

Koff Lite 4,4%Vielä pari päivää, niin Kaksikko pääsee taas aloittamaan reippaan yhteistestausten putken. Sitä ennen Macen oli kuitenkin maisteltava vielä yksi juoma ominpäin. Koffin Lite lupaa tarjota saman ”pehmeäntäyteläisen maun” kuin normaali-Koff, 30 % vähemmillä kaloreilla. Vaikka Macen on melko vaikea pitää pokkaa muistellessaan perus-Koffin ”täyteläisyyttä”, hän tuo tölkin kotiin ja testiin.

Juoma on väriltään hyvin vaalea, laihan oloinen. Vaahto on hyvä ja tuoksu normaalin peruslagerin. Mace tavaa tölkkiä edelleen: ”Raikas ja täyteläinen olut, joka virittää kapakkatunnelman heti ensi kulauksesta”, julistetaan siinä ennakkoluulottomasti ja mutkia suoristellen. Sillä ei tätä kyllä täyteläiseksi voi sanoa. Maku on laiha, hivenen vetinen ja keskikitkerä. Valitettavasti tuntuu siltä, että kalorien mukana on hävinnyt hieman aromejakin. Tiedä sitten, miten tuo kalorien poisto juomasta on suoritettu.

Koffin Lite on melko mautonta, Euro Shopper-henkistä peruskaljaa, johon ei tarvitse pahemmin keskittyä. Janojuomana menee, mutta aika litkua tämä on, etenkin hintansa huomioon ottaen. En osta uudestaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.