16.3.2011

Olvi Jouluolut 4,7%


Taas otetaan Olvia. Emme ole (valitettavasti) saaneet mitään sponsorointia Iisalmesta päin, vaan Olvin laaja valikoima ja hyvä saatavuus tässä maankolkassa ovat syynä heidän tuotteidensa useaan esiintymiseen testauksissa.

Joulu meni jo; sen huomasi Macekin, joka tonttuilee ympäri vuoden. Mutta kun oli tarjouksessa, niin pitihän sitä, yksi tölkki. Vanha visukinttu ei voinut vastustaa tumman juhlaoluen kutsua. Joulutunnelmaan pääsemiseksi tölkki varustettiin kuvausta varten asiaankuuluvalla päähineellä. Kuusta ei kuitenkaan tuotu sisään, vaan se sai edelleen jäädä terassin pöydälle. Kyllä me jo siitä koristeet ja valot otettiin pois, älkää huoliko...

Kauniin tummanruskea ja meripihkamainen juoma sai väristään kiitosta erityisesti Lacelta, ja maultaankin se oli vanhan irkkuviskisiepon mieleen. Macen suussa suoraan Royal Dutchin perään otettu ensikulaus hiukan ”riiteli”, mutta kyllähän tähän makuun kuitenkin pääsi kiinni. Jouluolut tarjoaa kevyttä mämmistä maltaisuutta, mutta kuitenkin helppoa juotavaa. ”Mukavaa”, totesi Lace. Tyytyväisenä makustellen kaksikko suuntasi odotuksensa kohti tulevaa kevättä.

2 kommenttia:

  1. Jaa onks valotkin jo otettu kuusesta pois? Mä luulin että ne vasta sammutettiin.

    VastaaPoista
  2. Jouluisissa tunnelmissa täälläkin, toin Miehelle lähikaupasta loput Lapin Kullan Jouluoluet miellyttävään hintaan 50 cnt/pll (sis. panttimaksun).
    Miehen mukaan maku on parempi kuin joulun aikaan - epäilen hintatietoisen Miehen saavan makulisää alennusprosenteista!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.