12.4.2012

Kiss Premium Dry Apple Cider 5,0%Virosta löytyi myös tällainen Kiss-siideri, joka antoi heti kauniine lasipulloineen huomattavasti arvokkaamman vaikutelman kuin Suomessa myytävät tölkilliset ”teini-Kissit”. Näin sitä mielikuvat vaikuttavat, sillä juomahan saattaa kuitenkin olla aivan samaa tavaraa. Tosin prosentteja on pikkuisen enemmän. Maistamalla se selviää.

Nopeasti asia selvisikin, ja pullo oli sen verran pieni, etteivät testaajatkaan pahemmin juopuneet. Kissin Premium on onnistunut siideri. Maku on mieto, melko aito, helppo ja raikas. Ihan miellyttävä ”aito” perus- /ravintolasiideri, jota on helppo kipata nopeaankin tahtiin, koska alkoholia ei havaitse millään. Kuivuus on sopivassa balanssissa (ei kovin kuiva) ja vähäinen tuoksukin on aidon oloinen, ei esanssinen, ja hyvä.

Juoma miellytti molempia: konstailematon perussiideri, ihme jos ei omenasiiderin ystävälle kelpaa.

2 kommenttia:

  1. Nimetön15.9.12

    Juuri nyt maistelen kauniista lasipullosta kylmää Kiss premium -siideriä! Todella namnam! Yhdyn arvosteluun. Jääkaapissa vielä pari pulloa valittuihin hetkiin. Saako tätä Suomesta? Itse ostin Kaubamajasta.

    VastaaPoista
  2. Tallinnastahan tämäkin yksilö tuotiin, en muista olisinko täällä hyllyssä nähnyt, ei tule mieleen. Tainnut olla vaan Kissin tölkkejä eikä niissäkään tätä perussiideriä.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.