14.4.2012

Crowmoor Extra Dry Apple Cider 4,7%Vastaamme oitis lukijatoiveeseen ja testaamme Suomessa valmistetun Crowmoorin extra-kuivan version. Itse asiassa juoma on testattu jo joskus aivan uran alussa, mutta testipaperit jotenkin mystisesti katosivat. Kertaus on aina opintojen äiti, ja opin sauna se autuain, siispä: kerran viel!

Tuoksu on hieman esanssisempi, kuin aikaisemmassa Kississä. Juoma kuohuu ja kuplii vähäisesti, ja on jonkin verran kuivempaa kuin Viron siideri. Ei kuitenkaan kovin paljon, ja Lacen mielestä moni ”kuiva siideri” on todellisuudessa kuivempaa kuin Crowmoorin extra-dry. Ei siis todellakaan mikään ikeniä hyytävä kuivuuskokemus tämä, eikä hapanta.

Aika lailla helppoa juotavaa, ja maku kohtuullisen miellyttävä. Ei mikään teinisiideri (kuten eivät ole muutkaan Crowmoorit), mutta ei silti yliampuvan ”aikuinenkaan”, vaan keskitiellä pysytään. Pariskunta rankkasi kuitenkin Kissin tätä korkeammalle. Hyvin se silti maittoi. Pesee esim Fizzin extra-dry:n mennen tullen, ja on aivan erityylinen juoma. Verratkaa.

2 kommenttia:

  1. Nimetön19.4.12

    Heippa! Voisittekohan testata tuota olvin leguana- lonkeroa, ja otto ananaslonkeroa? Olis ihan mahtava juttu :)

    Ja muuten, teidän blogi-idea on ihan mahtava!

    VastaaPoista
  2. Leguanan Mace jo huomasi marketissa, mutta Lace kiiruhti nopeasti ohi :D Mutta eiköhän se saada jossain vaiheessa testattua... Ananaslonkero kuulostaa kyllä aika haasteelliselta myös=)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.