15.12.2011

Euro Shopper päärynä siideri 4,7%Mace arpoi pitkään halpishyllyllä. Nyt kokeiltaisiin taas jotain aivan hirveää ainetta. Mutta ottaisiko Euro Shopperia vai sittenkin Pirkan ananas-siideriä? Koskapa hän suorittaisi testauksen itse, ja koko tölkki olisi juotava, valinta kallistui lopulta kuitenkin Suomessa valmistettuun Euro Shopperiin. Laihat ananaselämykset saisivat odottaa tulevaisuuteen, tai jäädä kokonaan välistä mieluummin. Ei vaan pysty.

Päärynäjuomassa on päärynäjuoman tuoksu, siis Aku Ankka-limsan esanssipäärynän. Onneksi se ei kuitenkaan ole ihan murhaavan voimakas. Hyvin vaaleankellertävää, kuohuu, mutta kuplatkin häviävät pian. Juoma ei sisällä lainkaan omenaa, eli on päärynämehusta valmistettua ”siideriä”, joka menisi yhtä hyvin lonkerona.

Maku on limsamainen, makea, mutta suht mieto kuitenkin. Ei ällöttävän makea, alkoholia ei havaitse yrittämälläkään. Limsaa, josta tulee känniin, miettii Mace, nieleskellessään vähäistä juoman jättämää tahmaa kurkustaan. Edullista, kohderyhmänä köyhät opiskelijat. Kyllä tätä juomaan pystyy, ainakin tölkillisen. Aika kauan se kuitenkin kesti, eikä hirveästi voi kiitellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.