9.12.2011

Sinebrychoff Puolukka-Stout 4,7%”Maukas tumma olut, jossa puolukan kirpeys raikastaa stoutin maltaista paahteisuutta”, maalailee uutuusoluen etiketti. Juoma sisältää oluen ohella mustikka- ja puolukkamehua, joten se on paperilla melko radikaali innovaatio. Miten toimii livenä?

Paksunoloinen punertavanmusta juoma kaatuu laseihin vaaleanruskean, nopeasti laskevan vaahdon seuraamana. Tuoksussa on sitä mitä pitääkin: olutta ja puolukkaa. Lace: ”Ensinnäkin: maistuu puolukka, toisekseen: ihan hyvää. Puolukka tekee tumman oluen perusaromin kevyemmäksi ja raikkaammaksi.” (Lace sanoi tämän tietämättä etiketin tekstistä (toim. huom.)

Mace ei kuitenkaan oikein tykännyt: hänestä juoma on kirpeä ja kitkerähkön sorttinen. Mutta Lace tykkäsi, eikä sille sitten mitään voi. Hän arvosti myös etiketin retrohenkisyyttä ja kippasi lasin parilla huikalla. Puolukka-Stoutin hän tarjoilisi mieluiten ruokajuomana.

1 kommentti:

  1. Ostin Miehelle, jos vaikka vähän ennakoisi joulua ja korvaisi glögin... Ei ihastunut, toivoi tavallista glögiä vainen.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.