18.8.2011

Olvi Halko 4,5%Kaamea epäilys: Olvi tölkittää samaa olutta moniin eri tölkkeihin. Miten näitä muuten voisi olla näin paljon? Lace oli bongannut uusimman tuotoksen, Olvi Halon, marketissa ja pyysi Macea hankkimaan sen testattavaksi kun vastaan osuu. No, osuihan se, ja Mace myöskin kuvasi tölkin luonnollisessa ympäristössään eli liiterissä.

Erikoisuus valitettavasti loppuu tölkkiin. Ulkonäöltään juoma on niin tavallista kuin olla ja voi. Nättiä ja runsasvaahtoista, mutta laimean väristä. Testaajien nenät tavoittavat kevyesti metallisen oluen perustuoksun. Lace nuuhki niin antaumuksella taas, että veti vaahtoa nenäänsä. Ainakin meillä on passiota harrasteeseemme.

Ja aromi: se on melko mauton ja lyhyt ja laimeahko. Eipä ole erikoista, vaan hyvinkin tavallista ”markettikaljaa”, jossa ei ole pahemmin makua ennen eikä jälkeen. Jotain hiivamaista tavoitti Lacen makusilmut.

Eli tämä on kaljaa, eikä parhaimmasta päästä. Varmaan ihan samaa kuin normaali Olvi III, prosentitkin täsmäävät. Miksi korkeampi hinta??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.