15.8.2011

Kiss Cherry flavour cider 4,5%



Saahan tätä Suomesta, havahtuu Mace, kun huomaa lähimarketissa hyllyllisen virolaissiidereitä. Taannoin maisteltu mustaherukka-Kiss ei tuottanut kovin mieltäylentävää makuelämystä, mutta kirsikkasiidereitä ei ole vielä testattu, joten sellainen sujahtaa Macen ostoskoriin.

Tölkissä on ”juhlava” ylimääräinen alumiininen kansipaperi. Juoma on punaista, ja siinä on hento kirsikan tuoksu. ”Just tää kamala tekokirsikan haju”, valittaa Lace, joka on melko lailla tuominnut siiderin jo ennen maistamista. Mace on armeliaampi, eikä koe makuakaan erityisen pahaksi. Melko makeaa, mutta ei raskasta/paksua. Kirsikaltahan tämä maistuu, eikä maku ole kaikkein esanssisin mahdollinen, onneksi.

Macen arvion mukaan ehkä hieman liian makeaa, mutta selvästi parempaa kuin mustaherukkasiideri. Lace heltyy lopulta toteamaan, ettei juoma ole ihan hirveistä hirveintä, mutta eipä paljon kiitostakaan anna, eikä suostu santsimukilliseen.

2 kommenttia:

  1. Anonyymi5.11.11

    eli mistä kaupasta tätä löytyy!? oon yrittäny etsiä kissojen ja koirien kanssa! :)

    VastaaPoista
  2. Ainakin Prisman hyllyssä osui mun silmiini taannoin. Ja jos Mace on sanonut että lähimarket, silloin on kyseessä ollut joko S-market tai K-supermarket. Varmaan näillä on myymäläkohtaisia eroja jonkin verran. Toivottavasti löydät!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.