16.9.2010

Ruokaa

Oluen maistelu kotinurkissa voi joskus tuntua puuduttavalta. Ja vaikkei tuntuisikaan, elämää piristää kummasti pieni matka ja tuttujen asioiden kokeminen uudessa ympäristössä. Reipas parivaljakkomme suuntasi siis autonnokan kohti armasta pääkaupunkiamme ja erästä keskustan hotellia.

Kun huone oli otettu haltuun, olikin jo syytä askeltaa kohti ruokapaikkaa. Nälkä kurni molempien vatsassa. Etukäteen oli tehty tutkimustyötä, jonka perusteella ruokapaikaksi oli valittu Rymy-Eetu Erottajankadulla. Valinta paljastaa sen, etteivät Lace ja Mace ole pienten ja epämääräisten ruoka-annosten ystäviä - tuhtia ja tämäkkää sen olla pitää!

Rasvaista saksalaista ruokaa tilatessaan ei joudu pohtimaan viinien bukeita. Rymy-Eetun listalla oli itse asiassa ilahduttava valikoima erilaisia olutlaatuja. Valinta oli kuitenkin helppo. Koska tarkoitus oli ennen kaikkea ruokailla, ei haluttu ottaa riskiä. Juoma ei missään nimessä saanut pilata ruokanautintoa. Niinpä kumpikin tilasi puolen litran tuopin Urquellia. Tuttua ja turvallista, kertaalleen jo testattua ja ennen kaikkea hyvää.

Ravintolassa hämärässäkään ei jää epäselväksi, kumpi kolpakko on vanhan loppasuun. Ehkä Macen olisi sittenkin pitänyt tilata kokonainen litra.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.