15.6.2013

Diabolo Ice Blue 4,0%




Täysin ilman suomenkielistä tuoteselostetta myyty saksalainen, mutta englannissa valmistettu limuviinatyyppinen juoma. Tiedot ovat saksaksi, eikä kieli ole tuttu testaajana toimineelle Macelle, mutta hän päättelee, että kyseessä on omenaviinin (52%) ja virvoitusjuoman sekoitus. ”Hienon” sinisestä juomasta kohoaa karkkimaisen makea, vadelmaan vivahtava tuoksu. Tai ehkä vadelmaa ja salmiakkia ja hiven sitruunaa. On kuin olisi karkkikauppaan astunut.

< Makukin on kuin irtokarkkeja: hyvin makea, tahmainen ja keinotekoinen, joskaan ei objektiivisesti ajatellen mitenkään paha. Toisaalta kun juoman nimi on Diabolo ja etiketissä sen luvataan olevan ”Devilishly Refreshing”, niin odottaisi hiukan erilaista ja enemmän potkua. Tämä juoma ei muistuta lainkaan alkoholijuomaa, ja on taatusti lasten käsisssä ja mahoissa vaarallista.

Diabolo on siis suuta tahmaavaa limuviinaa, joka kyllä pieninä annoksia menee, vaikka ei miehille sovikaan. Ja toisen pullon kohdalla alkaisi kyllä tökkimään ihan varmasti.

2 kommenttia:

  1. Anonyymi14.7.13

    Missä tätä myydään? :)

    VastaaPoista
  2. Ihan normaalissa pienessä K-kaupassa tämä muistaakseni oli. Jos ei ollut Lidlin juoma. Ei ollut, jos oikein muistan=)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.