27.5.2013

Olvi Mexico lonkero 4,7%
Uutuuslonkero Olvilta, ”eksoottisten hedelmien ja marjojen makuinen lonkero”, tarkemmin sanoen. Tuoteselosteesta käy ilmi, että juoma sisältää muun muassa omena- ja porkkanamehutiivistettä. Kuulostaapa eksoottiselta.

Lonkerossa on kaunis marjanpunainen väri, joka viehätti Lacen esteettistä silmää. Vähäinen vaahto nousee pinnalle marjaisen tuoksun noustessa lasista. Ei edelleenkään kovin eksoottista.

Makukaan ei kyllä vie ajatuksia Meksikoon, vaan paremminkin mamman marjamehupullolle. Hyvin makeaa tämä on, mutta maku muistuttaa enemmän herukoita, vadelmia ja mansikoita kuin mitään viidakon salaperäisiä marjoja.

Ihan suht ok juomaa kuitenkin, joskin pikkuisen liian makeaa. Juoma menisi ihan hyvin vadelmalonkerosta, joten eksotiikalla ratsastetaan vain markkinointimielessä. Maku kuitenkin sinänsä yllätti raadin positiivisesti, ja se kai tärkeintä lopulta on.

3 kommenttia:

 1. Toi on ihan kamalaa. T. Teidän blogin suuri fani

  VastaaPoista
 2. Taivaallisia apujoukkoja tarvitaankin, että edelleen jaksamme tätä blogimaailman legendaa pyörittää=) Emme ymmärtäneet minkä hirviön herätimme, kun kolme vuotta sitten piloillamme kokeilimme blogintekoa. Ja se oli vielä Lacen idea.

  VastaaPoista
 3. Nimetön31.5.13

  On Liian makeaa.. Menettelee. ei kyllä joisi yhtä lasillista enempää.
  Kyllästyy nopesti.
  Melkein vadelmainen maku.
  EI erikoista mutta jotain uutta mitä kannattaa kokeilla.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.