16.5.2013

Desperados tequila flavoured beer 5,9%




Brittiläistä, mutta Hollannissa valmistettua väkevää tequilalla maustettua olutta. Aikaisemminhan on testattu ainakin Amigos tequila-olut. Odotamme Sombreros-, Caballeros- ja Vamos – tequila-oluita. Mace on sivistänyt tämän jälkeen itseään tuomalla laivareissulta pullon tequilaa, ja huomannut, että juomahan on hyvinkin pehmeän ja maukkaan oloista vaikkapa mandariini-tyrni –mehun kera. Hänellä oli mielikuva jostain karun väkevästä juomasta, mutta onhan tuo Sierra Reposado ainakin suomalaisia viinoja leppoisampaa.

Noh: Desperados on vaaleaa ja vähävaahtoista, ja siinä on hieman sitruunainen tai simamainen tuoksu. Suutuntuma on ihan ok-tavis olut, mutta niellessä häivähtää sitrus-viinamainen kirpeä aromi, jättäen jälkimauksikin jonkinlaisen kirpeän happaman aavistuksen. Kaiketi tämä on nyt sitten sitä tequila-yritystä, mutta ei se nyt ehkä ihan nappiin onnistunut.

Maku ei kuitenkaan ole huono, ja lievä sitruunaisuus antaan mukavan säväyksen juomaan, joten kyllä Desperados ihan hyvien juomien joukoon laskettiin. Ja koskapa olut testattiin vappuna, Lace antoi lisäpisteen, koska ”sitruunaisuus sopii vappuun”. Diktaattorina on kiva olla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.